LKW WALTER organizează transporturile Dvs. complete de mărfuri, atât pe şosea cât şi în transport combinat, în toată Europa – independent de locul unde se află întreprinderea Dvs.
  • în toată Europa
  • din toate țările europene în Rusia, Asia Centrală, Africa de Nord, în Orientul Mijlociu şi vice versa
  • precum şi transporturi naționale în unele țări UE

Centrul activităţii noastre îl constituie transportul mărfurilor nepericuloase, ambalate - cu predilecţie din domeniile bunurilor de consum, lemn, hârtie, produse chimice, metale, automotive şi electronice.

Folosiți atuurile noastre

 • Un partener pentru TOATE încărcăturile complete (FTL)
 • Consultanţă personală, competentă
 • Vorbim toate limbile europene
 • Soluţii de transport inovatoare, ecologice cu transportul combinat
 • Standarde la cel mai înalt nivel de calitate, securitate, sănătate şi mediul înconjurător

Clienţii noştri - concerne internaţionale importante, precum şi întreprinderi mici şi mijlocii din întreaga Europă - ne deleagă zilnic transportul a peste 5.500 de încărcături complete (FTL).

Transporturi cu camionul Transporturi cu camionul

Transport rutier cu camioane cu prelată

Preluarea în termen scurt a mărfurilor dumneavoastră (încărcături complete/FTL) în întreaga Europă este garantată de reţeaua noastră performantă de parteneri de transport selectaţi, pe care am construit-o în peste 60 de ani.


Transporturi cu camionul

Transport combinat Transport combinat

Alternativa: transportul combinat

Începând cu anul 1984, LKW WALTER a fost unul din pionierii dezvoltării sistemelor combinate de transport feroviar/rutier, respectiv transport maritim de scurtă distanţă. Cu peste 300 plecări zilnice și peste 200 de rute de transport maritim pe distanţă scurtă și rute feroviare, LKW WALTER conectează toate centrele economice importante din Europa cu ajutorul soluțiilor de transport combinat.


Transport combinat


Alte informaţii:

^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare