Profitați de asemenea de avantajele din transportul combinat feroviar/rutier și maritim pe distanțe scurte.

1. Asigurați-vă capacități de încărcare

Transportul cu camionul în Europa este permanent în creștere. Capacitate de încărcare în sezoanele de vârf devine insuficientă. Asigurați-vă pe termen lung capacități de încărcare suplimentare prin intermediul transportul combinat!


LKW WALTER - Arrow ButtonTransportul combinat funcționează în felul următor

2. Uitați de ambuteiaje, interdicții de circulație cu camionul și restricții în trafic

Trenurile și vapoarele nu sunt supuse interdicțiilor de circulație cu camionul la sfârșit de săptămână, pe timp de noapte sau în zilele de sărbătoare și circulă în permanență, fără a se confrunta cu ambuteiaje.

3. Echipament modern – încărcare sigură & simplă

Peste 8.000 semi-remorci care pot fi ridicate cu macaraua – certificate conform EN 12642 XL – asigură o încărcare rapidă și sigură pentru încărcăturile dvs.


LKW WALTER - Arrow ButtonEchipament îm transportul combinat

4. Localizarea cu ajutorul GPS este inclus pentru dvs.

Toate semiremorcile sunt dotate cu un sistem telematic. Astfel puteți afla în orice moment unde se află mărfurile dvs.

5. Măriţi capacitatea dvs. de încărcare – reduceți cheltuielile

Transportul combinat permite încarcarea unui tonaj mai mare de până la 29 tone. În acest fel puteți reduce procedurile de încărcare și de descărcare, cheltuielile și costurile administrative.

6. Beneficiați de o flexibilitate sporită

Doriți să utilizați mai eficient resursele dvs. personale și să evitați orele de vârf la încărcare sau descărcare? În cazul acesta folosiți sistemul nostru cu trailer standby. Puteți decide în mod flexibil dacă doriți să încărcați sau să descărcați marfa dvs. acum, mai târziu sau pe timp de noapte! Astfel puteți utiliza în mod optim personalul dvs. responsabil pentru încărcături, puteți evita perioadele de așteptare costisitoare și cheltuieli suplimentare de personal.

7. Contribuția dvs. la mediul înconjurător și în domeniul responsabilității sociale

Reduceți astfel considerabil emisiile de noxe, în special emisiile de CO2 în transportul rutier. În transportul combinat "feroviar" cu ~ 55 % precum și în transportul maritim pe distanţă scurtă "Short Sea Shipping" cu ~ 75 %. Mediul înconjurător, societatea și nu în cele din urmă clienții dvs. vă vor mulțumi! LKW WALTER - CO2 Chart

Mai aveți întrebări?
Specialiştii noştri pentru transportul combinat vă stau cu plăcere la dispoziţie:

Aveți nevoie de detalii suplimentare, informații generale sau aveți cerințe speciale? Vă rugăm completați formularul de contact și veți primi imediat datele persoanei Dvs. de contact!
Specialiştii noştri pentru transportul combinat vă informează cu plăcere!
Mai jos vă punem la dispoziție alte întrebări/răspunsuri pe tema "transport combinat":
Întrebări frecvente / Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare