Practica în timpul vacanței

În lunile de vară oferim elevilor si studenților posibilitatea de a face practică în mod activ.

 

Această ofertă se adresează elevilor de la liceele cu profil economic, turism sau tehnic precum și studenților de la facultățile cu profil economic.

Practică profesională

Acumulaţi experienţă în cadrul unui stagiu de practică Acumulaţi experienţă în cadrul unui stagiu de practică

Studenții din programele de studii internaționale au posibilitatea de a absolvi practica profesională pe o durată de mai multe luni într-una din ambele locații ale firmei noastre.

 

Acumulați experiență!

 

În firma noastră practicanții nu trebuie doar să privească, ci aceștia sunt implicați – ajutați de consultanți cu experiență – în activitățile uzuale chiar de la început. Training on the Job este deviza noastră!

 

Noi vă mandatăm să vă ocupați de sarcini și domenii de lucru care corespund nivelului Dvs. individual. Dvs. aveți astfel posibilitatea de a vă consolida talentul personal și punctele forte.

Daniel S., HAK Wien:
„Practica mea în cadrul firmei LKW WALTER a fost una dintre experiențele cele mai interesante din ultimul meu an de școală. Atmosfera de lucru familiară m-a entuziasmat și mi-a captat imediat interesul de a afla care sunt procedurile interne în cadrul firmei LKW WALTER. A fost excelent și mi-a depășit cu mult așteptările.“

Alte informaţii:

^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare