Indiferent dacă este vorba de Teheran, Isfahan, Bandar Abbas sau Buschehr, noi încărcăm și descărcăm mărfurile dumneavoastră oriunde în țara între Marea Caspică și Golful Persic.

Casa de expediţii LKW WALTER, transportatorul dumneavoastră european, organizează transporturile dumneavoastră cu camionul (încărcături complete), din toate ţările europene, către şi dinspre Iran. Aveți încredere într-un partener care vă convinge cu o logistică optimă de transport. Nu numai că vorbim limba dumneavoastră, dar vorbim și cu partenerii dumneavoastră de afaceri în limba lor.
Harta Iranului Harta Iranului

Avantajele Dvs. la firma LKW WALTER

  • Transporturi directe fără transbordare
  • Asistenţă personalizată în limba dvs. maternă
  • Durată optimă de transport
  • Un partener pentru TOATE încărcăturile complete (FTL)
  • Control al transportului prin monitorizare GPS

Top 10 al rutelor noastre pe piaţa din Iran

Cele mai semnificative rute de transport din Iran (import / export) pentru încărcături complete (FTL) sunt:
Franţa, Germania, Austria, Turcia, Italia, Spania, Belgia, Cehia, Ungaria, Olanda.
LKW WALTER organizează plecări zilnice în toate țările europene!

Oferta dumneavoastră pentru transporturi în Iran o obţineţi aici!

Solicitaţi chiar astăzi o ofertă informativă pentru transporturi cu camionul dinspre sau către Iran. Vă rugăm completați formularul cu toate datele necesare și veți primi imediat datele persoanei de contact, care în decurs de patru ore urmează să ia legătura cu Dvs.(luni-vineri in intervalul orar 08:00 - 17:00).
Dați click aici dacă doriți să obțineți o ofertă neangajantă în următoarele 4 ore.

LKW WALTER - Casa dumneavoastră de expediţii pentru transporturi cu camionul în Iran > mai multe detalii găsiţi aici:

Program de şcolarizare a şoferilor în Duisburg (Germania) Program de şcolarizare a şoferilor în Duisburg (Germania)

LKW WALTER pentru mai multă siguranţă pe drumuri?

Fiind o companie de transport mare, siguranţa pe drumuri este foarte importantă pentru noi. De aceea am dezvoltat un program complex pentru şcolarizarea şoferilor şi un manual al şoferului. De asemenea suntem activi în cadrul unor grupuri de lucru europene în cadrul cărora sunt elaborate condiţii de muncă mai bune pentru şoferii de camioane sau uniformizarea siguranţei încărcăturii în Europa.
Business Meeting la LKW WALTER Business Meeting la LKW WALTER

Cât de flexibil lucrează compania LKW WALTER?

În cadrul companiei LKW WALTER, căile de comunicare sunt scurte. Toate deciziile sunt luate rapid şi în funcţie de situaţie. La compania LKW WALTER, Key Account Management, Sales Management şi Transport Management se află sub un acoperiş. Totodată menţinem un contact zilnic cu clienţii şi şoferii noştri şi cu punctele de încărcare şi descărcare.
Manager de transport la şedinţa echipei Manager de transport la şedinţa echipei

Există o listă de preţuri la LKW WALTER?

Fiecare transport este individual, cu cerinţe complet particulare (echipamente, timp de circulaţie, cantitate, intervalul de încărcare/descărcare etc.). Costurile de transport se pot modifica rapid, în funcţie de situaţia de pe piaţă. De aceea, LKW WALTER lucrează fără o listă de preţuri fixe. Managerii noştri de transport depun eforturi pentru a vă oferi întotdeauna cel mai bun raport preţ/calitate.
Centrala LKW WALTER în Wiener Neudorf pe timp de noapte Centrala LKW WALTER în Wiener Neudorf pe timp de noapte

LKW WALTER are filiale?

Din motive de eficienţă şi flexibilitate, LKW WALTER gestionează toate transporturile din centrala din Wiener Neudorf lângă Viena şi din unitatea din Kufstein din Tirol. În acelaşi timp îi vizităm pe clienţii noştri în mod regulat la sediul acestora. Zilnic au loc peste 100 de întâlniri personale în toată Europa.

Mai aveți întrebări?
Specialiştii noştri pentru Iran vă stau cu plăcere la dispoziţie:

Aveți nevoie de detalii suplimentare, informații generale sau aveți cerințe speciale? Vă rugăm completați formularul de contact și veți primi imediat datele persoanei Dvs. de contact!
Specialiştii noştri pentru Iran vă informează cu plăcere!
Mai jos vă punem la dispoziție alte întrebări/răspunsuri pe tema transport:
Întrebări frecvente / Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare