Vă puteți baza pe faptul că încărcăm și descărcăm la timp bunurile dumneavoastră în Dublin, Gallway, Limerick sau oriunde pe insula verde.

Casa de expediţii LKW WALTER, transportatorul dumneavoastră european, organizează transporturile dumneavoastră cu camionul (încărcături complete), din toate ţările europene, către şi dinspre Irlanda. Beneficiați de tarife de transport competitive pe baza unei logistici optime de transport. Pentru anumite rute oferim și servicii de transport combinat. .
Europortul Rosslare (Irlanda) Europortul Rosslare (Irlanda)

Avantajele Dvs. la firma LKW WALTER

  • Reducerea costurilor de transport prin încărcare şi logistică optimă
  • Convenții pe termen lung cu cele mai importante societăți de feribot
  • Vorbim toate limbile partenerilor Dvs. de afaceri

Top 10 al rutelor noastre pe piaţa din Irlanda

Cele mai semnificative rute de transport din Irlanda (import / export) pentru încărcături complete (FTL) sunt:
Marea Britanie, Italia, Belgia, Spania, Austria, Slovacia, Polonia, Ungaria, Olanda, Suedia.
LKW WALTER organizează plecări zilnice în toate țările europene!

Oferta dumneavoastră pentru transporturi în Irlanda o obţineţi aici!

Solicitaţi chiar astăzi o ofertă informativă pentru transporturi cu camionul dinspre sau către Irlanda. Vă rugăm completați formularul cu toate datele necesare și veți primi imediat datele persoanei de contact, care în decurs de patru ore urmează să ia legătura cu Dvs.(luni-vineri in intervalul orar 08:00 - 17:00).
Dați click aici dacă doriți să obțineți o ofertă neangajantă în următoarele 4 ore.

LKW WALTER - Casa dumneavoastră de expediţii pentru transporturi cu camionul în Irlanda > mai multe detalii găsiţi aici:

Şedinţă în echipă Şedinţă în echipă

Cât de ridicate sunt costurile de transport?

Raportul preţ/calitate optim pe care îl oferim este unul dintre motivele principale pentru care LKW WALTER este liderul printre casele de expediţii în domeniul transporturilor cu încărcare completă la nivel european. Prin curse tur - retur, prin coordonare inteligentă şi un software modern de planificare minimizăm numărul de kilometri fără încărcătură şi maximizăm gradul de ocupare a capacităţilor.
Trailer LKW WALTER în incinta unei fabrici Trailer LKW WALTER în incinta unei fabrici

Cât de repede este disponibil spaţiul de încărcare?

LKW WALTER preia marfa dumneavoastră zilnic. Ne folosim de o reţea performantă, formată din parteneri de transport selectaţi, în toată Europa. Astfel nu vă garantăm nu numai suficient spaţiu de încărcare la orice oră, ci şi timpi optimi de reacţie şi de circulație.
Rezervare online CONNECT Rezervare online CONNECT

Derularea online a comenzilor de transport?

La LKW WALTER este foarte simplu! Prin portalul nostru pentru clienţi, CONNECT, vă oferim un instrument inteligent cu care rezervaţi comenzile dumneavoastră de transport confortabil, cu un singur clic, şi aveţi mereu evidenţa comenzilor dumneavoastră actuale.
Transportul încărcăturilor complete în toată Europa, într-o singură mână Transporturi complete cu autocamionul în toată Europa într-o singură mână

În ce direcții transportă LKW WALTER?

Casa de expediţii LKW WALTER oferă transporturi cu încărcare completă în toată Europa, dintr-o singură mână. Transportăm bunurile dumneavoastră în toată Europa, precum şi în Rusia, Asia Centrală, Africa de Nord, Orientul Apropiat şi vice‑versa. De asemenea derulăm şi transporturi interne în anumite state ale UE (Austria, Germania, Marea Britanie, Spania, Franţa şi Suedia).

Mai aveți întrebări?
Specialiştii noştri pentru Irlanda vă stau cu plăcere la dispoziţie:

Aveți nevoie de detalii suplimentare, informații generale sau aveți cerințe speciale? Vă rugăm completați formularul de contact și veți primi imediat datele persoanei Dvs. de contact!
Specialiştii noştri pentru Irlanda vă informează cu plăcere!
Mai jos vă punem la dispoziție alte întrebări/răspunsuri pe tema transport:
Întrebări frecvente / Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare